Schone lucht en meer

In deze vreselijke wereld waarin wij leven heb ik idealen. Speakers Corner zoals in Hyde Park bestaat niet in Zeeland waar wel in de PZC de rubriek brieven is opgenomen. Dat dit een goed gelezen rubriek is merk ik ook tijdens mijn diensten voor de HAP-Walcheren. Mensen die ik nog nooit eerder gezien heb, zeggen: ‘dokter, ik lees uw stukjes’.

Een aantal aandachts gebieden op het gebied van sociale geneeskunde in de hoop op een gezondere/minder rotte wereld:
– schone lucht
– door de bodem van het bestaands minimum zakken
– bereikbaarheid ADRZ
– asielzoekers al dan niet in relatie met personeelstekort op elk gebied in Nederland

Voor de geïnteresseerde volgen hieronder een aantal stukjes:

Actueel

14/03

Vakantie

Dokter Osterman is van 25-03-2024 t...

Lees meer
12/09

Griepprik 2023

Griepvaccinatie 2023   De griepv...

Lees meer
Archief