Schone lucht en meer

In deze vreselijke wereld waarin wij leven heb ik idealen. Speakers Corner zoals in Hyde Park bestaat niet in Zeeland waar wel in de PZC de rubriek brieven is opgenomen. Dat dit een goed gelezen rubriek is merk ik ook tijdens mijn diensten voor de HAP-Walcheren. Mensen die ik nog nooit eerder gezien heb, zeggen: ‘dokter, ik lees uw stukjes’.

Een aantal aandachts gebieden op het gebied van sociale geenskunde in de hoop op een gezondere/minder rotte wereld:
– schone lucht
– door de bodem van het bestaans minimum zakken
– bereikbaarheid ADRZ
– asielzoekers al dan niet in relatie met persoonselstekort op elk gebied in Nederland

Voor de geintresseerde volgen hieronder een aantal stukjes:

Actueel

09/05

Vakantie

De praktijk is gesloten van 11-05-...

Lees meer
28/06

Langer leven door fietsen naar het werk

Artikel uit Huisarts en Wetenschap,...

Lees meer
Archief