Schone lucht en meer

In deze vreselijke wereld waarin wij leven heb ik idealen. Speakers Corner zoals in Hyde Park bestaat niet in Zeeland waar wel in de PZC de rubriek brieven is opgenomen. Dat dit een goed gelezen rubriek is merk ik ook tijdens mijn diensten voor de HAP-Walcheren. Mensen die ik nog nooit eerder gezien heb, zeggen: ‘dokter, ik lees uw stukjes’.

Een aantal aandachts gebieden op het gebied van sociale geenskunde in de hoop op een gezondere/minder rotte wereld:
– schone lucht
– door de bodem van het bestaans minimum zakken
– bereikbaarheid ADRZ
– asielzoekers al dan niet in relatie met persoonselstekort op elk gebied in Nederland

Voor de geintresseerde volgen hieronder een aantal stukjes:

Actueel

11/03

Vrijdag 12 maart 2021 Gesloten

Vrijdag 12 maart is de praktijk ges...

Lees meer
12/06

Corona maatregelen praktijk

De volgende maatregelen geldt voor ...

Lees meer
Archief