Schone lucht en meer

In deze vreselijke wereld waarin wij leven heb ik idealen. Speakers Corner zoals in Hyde Park bestaat niet in Zeeland waar wel in de PZC de rubriek brieven is opgenomen. Dat dit een goed gelezen rubriek is merk ik ook tijdens mijn diensten voor de HAP-Walcheren. Mensen die ik nog nooit eerder gezien heb, zeggen: ‘dokter, ik lees uw stukjes’.

Een aantal aandachts gebieden op het gebied van sociale geenskunde in de hoop op een gezondere/minder rotte wereld:
– schone lucht
– door de bodem van het bestaans minimum zakken
– bereikbaarheid ADRZ
– asielzoekers al dan niet in relatie met persoonselstekort op elk gebied in Nederland

Voor de geintresseerde volgen hieronder een aantal stukjes:

Actueel

24/12

Vakantie

De praktijk is gesloten van 30-12-...

Lees meer
16/11

Corona

Praktijk is vanaf vandaag weer open...

Lees meer
Archief